<p>Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på <a target="_blank" rel="noopener noreferrer nofollow" href="https://www.gymguide.nu/">GymGuide.nu</a></p>

Välkommen till GymKarta.se

Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på GymGuide.nu


Taras yoga studio

BOKENÄS ÖSTRA KLEV 107
451 96 Uddevalla
Sverige
Varmt välkommen till vår vackra YogaStudio och Naturboende i Bokenäs.Yogastudion ligger inlindad i naturen med trädens rogivande energi och närhet till havet, med möjlighet till de svalkande baden. I naturen ändras det hela tiden, en Period är mer aktiv, för att sedan gå till mer å mer vila, för läkning, återhämtning och för att hämta kraft… Innan ljuset åter väcker upp till aktivitet. Naturens egen naturliga rytm. Det skapar Harmoni o balans. Här hos oss kan du välja vilken period på året, i ditt liv som du känner är bäst för dig.Adrian Eriksson Skapade GymKarta.Se och alla Gym med Premium - abonnemang blir SEO-Optimerade av Martin Maximus SEO - (Sökmotoroptimerade).

Varmt välkommen till vår vackra YogaStudio och Naturboende i Bokenäs.

Yogastudion ligger inlindad i naturen med trädens rogivande energi och närhet till havet, med möjlighet till de svalkande baden.

I naturen ändras det hela tiden, en Period är mer aktiv, för att sedan gå till mer å mer vila, för läkning, återhämtning och för att hämta kraft…

Innan ljuset åter väcker upp till aktivitet.

Naturens egen naturliga rytm.

Det skapar Harmoni o balans.

Här hos oss kan du välja vilken period på året, i ditt liv som du känner är bäst för dig.

Adrian Eriksson Skapade GymKarta.Se och alla Gym med Premium - abonnemang blir SEO-Optimerade av Martin Maximus SEO - (Sökmotoroptimerade).

Senast uppdaterad