<p>Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på <a target="_blank" rel="noopener noreferrer nofollow" href="https://www.gymguide.nu/">GymGuide.nu</a></p>
Gymkarta.se

Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på GymGuide.nu

Läs våra artiklar här

Puls & Träning Bromma Annedal

Annedalsvägen 47
168 70 Bromma
Sverige

(14) recensioner

Därför blir träningen av hos Puls &amp; Träning Bromma AnnedalDet ligger någonting i den gamla sanningen om att den bästa träningen är den som blir av, eller hur?Vi har tagit det hela ett steg längre. Här är lite av vad du kan förvänta dig hos oss:Rent och fräschtVi städar både ofta och gärna. Varför? För att du ska trivas hos oss såklart. Målet är att du ska vilja komma tillbaka vecka efter vecka, år efter år.Generösa öppettiderVi har öppet 05-23 så att du kan träna när det passar dig. Varför inte ett pass på väg hem från jobbet eller när barnen har somnat?Inga köer till maskinernaAtt köa till maskinerna när du har tagit dig dyrbar tid för att träna är en riktig motivationsdödare. Därför har vi maxtak för antalet medlemmar hos oss.Vi finns där du ärSannolikheten att du ska träna regelbundet ökar om du har nära till gymmet. Därför har vi satsat på riktigt bra lägen för våra gym. Det ska vara enkelt att slinka in till oss.När motivationen tryter eller när den är på topp: ta hjälp av en personlig tränareVi erbjuder olika PT-paket beroende på vad målet med din träning är och vad din kropp behöver.Våra personliga tränare hjälper dig gärna med träning digitalt eller utomhus.&nbsp;Träning Puls &amp; Träning Bromma AnnedalGruppträningPersonlig tränareFöretagsfriskvårdTräning och inspirationFysisk aktivitet på recept (FaR®)TräningsguideNyheter Ifrån GymKartaHafstens Resort Och CampingMatinspiratör Markiz TaintonInger Zetterqvist: EM 1:ASasa The Mutant VujicJust Gym Sebastian HedmanJakob Wallin LAWABIdrottsrehab Ullevi

Därför blir träningen av hos Puls & Träning Bromma Annedal

Det ligger någonting i den gamla sanningen om att den bästa träningen är den som blir av, eller hur?

Vi har tagit det hela ett steg längre. Här är lite av vad du kan förvänta dig hos oss:

Rent och fräscht

Vi städar både ofta och gärna. Varför? För att du ska trivas hos oss såklart. Målet är att du ska vilja komma tillbaka vecka efter vecka, år efter år.

Generösa öppettider

Vi har öppet 05-23 så att du kan träna när det passar dig. Varför inte ett pass på väg hem från jobbet eller när barnen har somnat?

Inga köer till maskinerna

Att köa till maskinerna när du har tagit dig dyrbar tid för att träna är en riktig motivationsdödare. Därför har vi maxtak för antalet medlemmar hos oss.

Vi finns där du är

Sannolikheten att du ska träna regelbundet ökar om du har nära till gymmet. Därför har vi satsat på riktigt bra lägen för våra gym. Det ska vara enkelt att slinka in till oss.

När motivationen tryter eller när den är på topp: ta hjälp av en personlig tränare

Vi erbjuder olika PT-paket beroende på vad målet med din träning är och vad din kropp behöver.

Våra personliga tränare hjälper dig gärna med träning digitalt eller utomhus. 

Träning Puls & Träning Bromma Annedal

Nyheter Ifrån GymKarta

Hafstens Resort Och Camping

Matinspiratör Markiz Tainton

Inger Zetterqvist: EM 1:A

Sasa The Mutant Vujic

Just Gym Sebastian Hedman

Jakob Wallin LAWAB

Idrottsrehab Ullevi