<p>Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på <a target="_blank" rel="noopener noreferrer nofollow" href="https://www.gymguide.nu/">GymGuide.nu</a></p>

Välkommen till GymKarta.se

Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på GymGuide.nu


Kenosis AB

Ängelholmsvägen 263
269 42 Båstad
Sverige
Varmt välkommen till Kenosis!Katarina forskar inom området mystiska erfarenheter och meningsskapande i samtiden och vill gärna höra din berättelse om dina mystiska erfarenheter. Mejla och berätta!Katarina, som äger och driver Kenosis, har en tvärvetenskaplig, bred och holistisk bakgrund i såväl västerländsk som österländsk vetenskap, läkekonst och livsåskådning med studier i både Sverige, USA, Indien och Finland. Nu forskar Katarina inom området mystiska erfarenheter och meningsskapande i samtiden vid Åbo Akademi i Finland.Kenosis erbjuder vid förfrågan mentorskap, vägledning, meditation, yoga, retreat, Mötesplats Kenosis, föreläsningar/workshops, skrivarkurser, texter och ayurveda-resor till Kerala i Indien. Kontakta gärna Kenosis om du har frågor och funderingar.

Varmt välkommen till Kenosis!

Katarina forskar inom området mystiska erfarenheter och meningsskapande i samtiden och vill gärna höra din berättelse om dina mystiska erfarenheter. Mejla och berätta!

Katarina, som äger och driver Kenosis, har en tvärvetenskaplig, bred och holistisk bakgrund i såväl västerländsk som österländsk vetenskap, läkekonst och livsåskådning med studier i både Sverige, USA, Indien och Finland. Nu forskar Katarina inom området mystiska erfarenheter och meningsskapande i samtiden vid Åbo Akademi i Finland.

Kenosis erbjuder vid förfrågan mentorskap, vägledning, meditation, yoga, retreat, Mötesplats Kenosis, föreläsningar/workshops, skrivarkurser, texter och ayurveda-resor till Kerala i Indien. Kontakta gärna Kenosis om du har frågor och funderingar.

Senast uppdaterad