<p>Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på <a target="_blank" rel="noopener noreferrer nofollow" href="https://www.gymguide.nu/">GymGuide.nu</a></p>

Välkommen till GymKarta.se

Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på GymGuide.nu


Fysio+

Janne Gustafssons väg 7
185 34 Vaxholm
Sverige

(19) recensioner

Vår filosofi på Fysio+"Som medlem på våra fullt utrustade gym i Vaxholm och på Rindö får du flexibel träning"Det ska vara lätt att hitta tid för träning och vi har öppet från 5 på morgonen till 23 på kvällen alla dagar i veckan året om! Du får träna på båda gymmen med samma medlemskap. Vi vill att alla ska känna sig bekväma och få uppleva den goda hälsoeffekten som träning ger."AktuelltBEMANNADE ÖPPETTIDER&nbsp;Bemannade öppettider i sommar&nbsp;(v25-33)&nbsp;för tecknande av kort i Vaxholm, Sporthallen plan 3, Campus gränd 7 18534 Vaxholm:&nbsp;tisdagar kl.16-18.&nbsp;Välkommen!&nbsp;Övrig tid går det bra att höra av sig på mail: info@fysioplus.se så kan vi boka en annan tid eller skicka hem en bricka och maila faktura för kortet om du inte har möjlighet att komma när vi har bemannat.&nbsp;Friskvårdsbidrag?Har du epassi? Ladda ner epassi-appen på din telefon och registrera det belopp du vill använda, vi kommer att få bekräftelse på detta till oss. Hör av dig till oss via mail för att meddela vad du vill använda bidraget till. Det fungerar till autogiro också.&nbsp;Har du wellnet? Logga in på deras hemsida och registrera din friskvård. Hör av dig till oss via mail för att meddela vad du vill använda bidraget till.Får du tillbaka pengar efter du betalat hos oss gör vi intyg som du kan lämna till arbetsgivare. Har du autogiro kan du vänta några månader så kommer de dragningarna med på intyget. Hör gärna av dig med frågor!Våra gym&nbsp;&nbsp;VaxholmSporthallen plan 3 Campusgränd 7RindöGamla brandstationen, Treuddsvägen 6Nyheter Ifrån GymKartaHafstens Resort Och CampingMatinspiratör Markiz TaintonInger Zetterqvist: EM 1:ASasa The Mutant VujicJust Gym Sebastian HedmanJakob Wallin LAWABIdrottsrehab Ullevi

Vår filosofi på Fysio+

"Som medlem på våra fullt utrustade gym i Vaxholm och på Rindö får du flexibel träning"

Det ska vara lätt att hitta tid för träning och vi har öppet från 5 på morgonen till 23 på kvällen alla dagar i veckan året om!

Du får träna på båda gymmen med samma medlemskap.

Vi vill att alla ska känna sig bekväma och få uppleva den goda hälsoeffekten som träning ger."

Aktuellt

BEMANNADE ÖPPETTIDER 

Bemannade öppettider i sommar (v25-33) för tecknande av kort i Vaxholm, Sporthallen plan 3, Campus gränd 7 18534 Vaxholm: tisdagar kl.16-18. Välkommen! 

Övrig tid går det bra att höra av sig på mail: info@fysioplus.se så kan vi boka en annan tid eller skicka hem en bricka och maila faktura för kortet om du inte har möjlighet att komma när vi har bemannat. 

Friskvårdsbidrag?

Har du epassi?

Ladda ner epassi-appen på din telefon och registrera det belopp du vill använda, vi kommer att få bekräftelse på detta till oss.

Hör av dig till oss via mail för att meddela vad du vill använda bidraget till. Det fungerar till autogiro också. 

Har du wellnet?

Logga in på deras hemsida och registrera din friskvård.

Hör av dig till oss via mail för att meddela vad du vill använda bidraget till.

Får du tillbaka pengar efter du betalat hos oss gör vi intyg som du kan lämna till arbetsgivare.

Har du autogiro kan du vänta några månader så kommer de dragningarna med på intyget.

Hör gärna av dig med frågor!

Våra gym  

Vaxholm
Sporthallen plan 3 Campusgränd 7

Rindö
Gamla brandstationen, Treuddsvägen 6

Nyheter Ifrån GymKarta

Hafstens Resort Och Camping

Matinspiratör Markiz Tainton

Inger Zetterqvist: EM 1:A

Sasa The Mutant Vujic

Just Gym Sebastian Hedman

Jakob Wallin LAWAB

Idrottsrehab Ullevi

Senast uppdaterad