<p>Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på <a target="_blank" rel="noopener noreferrer nofollow" href="https://www.gymguide.nu/">GymGuide.nu</a></p>

Välkommen till GymKarta.se

Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på GymGuide.nu


Crossfit Spiro

Industrivägen 23
302 41 Halmstad
Sverige

(9) recensioner

Crossfit Spiro - Industrivägen 23. 302 41 HalmstadVARMT VÄLKOMMEN TILL CROSSFIT SPIRO. VI KAN HJÄLPA DIG ATT KOMMA IGÅNG.Vi söker dig som vill komma igång med både kost och träning hos oss på Spiro.KOM IGÅNG KICK-START BÖRJAR 28/8Vi söker dig som vill komma igång med både kost och träning hos oss på Spiro. Nybörjargrupp för dig som vill komma i form och gå ner i vikt startar 28 augusti 2023. Läs med och anmäl dig genom att trycka på denna ruta.Back to Basics, helt enkelt. På SPIRO kombineras styrka och kondition i ett intensivt tempo för att skapa allsidigt tränade människor, som är både starka och uthålliga. Människor som klarar av vardagens utmaningar utan svårigheter; cykla i motvind till jobbet, skotta bort tung snö runt huset eller bära upp tio kassar mat i trapphuset när hissen är trasig. Människor som också är kapabla att löpa eller cykla långdistanser om så behövs. Vi jobbar med vår mentala uthållighet för att klara det dagens krav i vardagen. Passen på SPIRO ser olika ut varje dag, ständig variation altså. Olika övningar, olika upplevelser. Men ett par saker är alltid stående. Passet leds av en utbildad tränare, som vi kallar coach. Coachen instruerar varje rörelse som ska genomföras under passet, för att minimera skador och maximera effekt. Det är alltid små grupper som tränar, detta för att coachen personligt ska kunna anpassa intensiteten efter varje enskild persons förutsättningar och mål med träningen. En personlig träning i grupp, alltså.Nyheter Ifrån GymKartaHafstens Resort Och CampingMatinspiratör Markiz TaintonInger Zetterqvist: EM 1:ASasa The Mutant VujicJust Gym Sebastian HedmanJakob Wallin LAWABIdrottsrehab Ullevi

Crossfit Spiro - Industrivägen 23. 302 41 Halmstad

VARMT VÄLKOMMEN TILL CROSSFIT SPIRO. VI KAN HJÄLPA DIG ATT KOMMA IGÅNG.

Vi söker dig som vill komma igång med både kost och träning hos oss på Spiro.

KOM IGÅNG KICK-START BÖRJAR 28/8

Vi söker dig som vill komma igång med både kost och träning hos oss på Spiro.

Nybörjargrupp för dig som vill komma i form och gå ner i vikt startar 28 augusti 2023. Läs med och anmäl dig genom att trycka på denna ruta.

Back to Basics, helt enkelt. På SPIRO kombineras styrka och kondition i ett intensivt tempo för att skapa allsidigt tränade människor, som är både starka och uthålliga.

Människor som klarar av vardagens utmaningar utan svårigheter; cykla i motvind till jobbet, skotta bort tung snö runt huset eller bära upp tio kassar mat i trapphuset när hissen är trasig. Människor som också är kapabla att löpa eller cykla långdistanser om så behövs.

Vi jobbar med vår mentala uthållighet för att klara det dagens krav i vardagen. Passen på SPIRO ser olika ut varje dag, ständig variation altså. Olika övningar, olika upplevelser. Men ett par saker är alltid stående.

Passet leds av en utbildad tränare, som vi kallar coach. Coachen instruerar varje rörelse som ska genomföras under passet, för att minimera skador och maximera effekt.

Det är alltid små grupper som tränar, detta för att coachen personligt ska kunna anpassa intensiteten efter varje enskild persons förutsättningar och mål med träningen.

En personlig träning i grupp, alltså.

Nyheter Ifrån GymKarta

Hafstens Resort Och Camping

Matinspiratör Markiz Tainton

Inger Zetterqvist: EM 1:A

Sasa The Mutant Vujic

Just Gym Sebastian Hedman

Jakob Wallin LAWAB

Idrottsrehab Ullevi

Senast uppdaterad