<p>Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på <a target="_blank" rel="noopener noreferrer nofollow" href="https://www.gymguide.nu/">GymGuide.nu</a></p>

Välkommen till GymKarta.se

Hitta ditt nya lokala favoritgym med hjälp av denna guide. Kartan drivs av oss på GymGuide.nu


Ängelholms Brottarklubb

Nybrovägen 5A
262 63 Ängelholm
Sverige
Sveriges största Gym &amp; träningsnätverk- Pillas SkogsgymGymKarta.se arbetar med samarbetspartners för att kunna synas och möta var kunds unika behov.I vårt nätverk finns träningscenter och personliga tränare med olika kompetenser och varje område representeras av en noga utvald företagare som är expert inom sitt område.Välutbildad och erfaren personalKvalificerad rådgivning och hjälp med alla de steg inom träning &amp; hälsa som du behöver få stöd med.Vi hjälper kunder i hela SverigeVi vänder oss till dig oavsett om du är nybörjare eller tränat en längre tid.Fystränare &amp; fysinstruktörVi lägger upp och genomför individuellt anpassad fysisk träning.Träna på gym med PTNu kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag för personlig träning.Sedan slutet av januari 2018 så har det klubbats igenom att det nu är tillåtet att köpa personlig träning för sitt friskvårdsbidrag, upp till maximalt 5000 kronor per år.Det skapar Harmoni o balans.Här hos oss kan du välja vilken period på året, i ditt liv som du känner är bäst för dig.Adrian Eriksson Skapade GymKarta.Se och alla Gym med Premium - abonnemang blir SEO-Optimerade av Martin Maximus SEO - (Sökmotoroptimerade).

Sveriges största Gym & träningsnätverk- Pillas Skogsgym

  • GymKarta.se arbetar med samarbetspartners för att kunna synas och möta var kunds unika behov.

  • I vårt nätverk finns träningscenter och personliga tränare med olika kompetenser och varje område representeras av en noga utvald företagare som är expert inom sitt område.

Välutbildad och erfaren personal

  • Kvalificerad rådgivning och hjälp med alla de steg inom träning & hälsa som du behöver få stöd med.

Vi hjälper kunder i hela Sverige

  • Vi vänder oss till dig oavsett om du är nybörjare eller tränat en längre tid.

Fystränare & fysinstruktör

  • Vi lägger upp och genomför individuellt anpassad fysisk träning.

Träna på gym med PT

Nu kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag för personlig träning.

  1. Sedan slutet av januari 2018 så har det klubbats igenom att det nu är tillåtet att köpa personlig träning för sitt friskvårdsbidrag, upp till maximalt 5000 kronor per år.

  2. Det skapar Harmoni o balans.

  3. Här hos oss kan du välja vilken period på året, i ditt liv som du känner är bäst för dig.

Adrian Eriksson Skapade GymKarta.Se och alla Gym med Premium - abonnemang blir SEO-Optimerade av Martin Maximus SEO - (Sökmotoroptimerade).

Senast uppdaterad